Termene şi condiţii de publicare
- Materialele vor fi transmise în format electronic până la data de 20 septembrie 2018.
- Comitetul de redacţie va analiza materialele transmise şi va face observaţiile necesare.
- În cazul în care lucrarea este acceptată spre publicare, autorii vor trebui să facă corecturile recomandate de comitetul de redacţie până la data de 20 octombrie 2018.
- Revista „Bulletin of Scientific Information” se va publica la data de 01 noiembrie 2018.
- Criteriile principale de selecție sunt:
- încadrarea în domeniul „Ingineria produselor alimentare‟;
- originalitatea;
- actualitatea;
- caracterul științific/academic al articolelor.
- Materialul nu trebuie să fie publicat sau prezentat în alte reviste, simpozioane, conferinţe etc.
- Materialul este integral tradus în limba engleză.
- Conține în mod obligatoriu toate elementele/capitolele de mai jos aranjate în următoarea ordine: titlu, autori*, datele de contact ale autorilor, Abstract, Keywords, Introduction, Materials and Methods, Results and Discussions, Conclusions, References. * se va specifica instituția unde lucrează cu norma de bază.
- Cuvintele cheie şi autorii citaţi la bibliografie, vor fi ordonaţi în ordine alfabetică.
- Materialul se va redacta în format A4, Times New Roman 12, având distanţa între rânduri 1.0 şi maxim 10 pagini, incluzând tabele, grafice şi fotografii.
- Responsabilitatea datelor publicate le revine autorilor.