bulletin

Despre jurnal


 
 
CUVÂNTUL RECTORULUI 
 
Avem deosebita plăcere să vă anunțăm că revista universității noastre „Bulletin of Scientific Information” aflată la cel de-al zecelea an de apariție consecutivă, a obținut recunoașterea Consiliului Naţional al Cercetării Ştiinţifice (CNCS) fiind inclusă în categoria „Reviste periodice naționale - categoria C”.
 
Astfel, revista Universității Bioterra „BULLETIN OF SCIENTIFIC INFORMATION” se constituie într-o veritabilă tribună de informare și prezentare a celor mai recente și valoroase cercetări din domeniul agricol și al științelor conexe (industrie alimentară, agroturism, ecologie, economie agrară etc.).
 
Mulțumesc pe această cale colaboratorilor revistei noastre, prestigioase nume academice și universitare ale căror lucrări se regăsesc în selecția făcută de comitetul științific al revistei, colaboratori cu care avem strânse relații de parteneriat și sprijin reciproc în dezvoltarea și derularea unor proiecte de cercetare comune.  
 
Urez revistei cât mai multe și consistente apariții.
 
 
PROF. UNIV. DR. FLOAREA NICOLAE
Rectorul Universității Bioterra București

CUVANTUL REDACTORILOR COORDONATORI

prorector
Revista „Bulletin of Scientific Information”, a vazut pentru prima oara lumina tiparului in anul 1998, fiind editata la initiativa unor tineri cercetatori si cu sprijinul direct al conducerii Universitatii Bioterra.
 
Anii au trecut, iar revista si-a imbogatit continuu zestrea stiintifica si didactica, constituindu-se incet dar sigur intr-o veritabila platforma de informare academica.

In anul 2008 revista a imbracat haine noi, trecand la un nou format mult mai dinamic si atractiv, fiind editata in conditii grafice deosebite (full-color) si integral in limba engleza.
De asemenea, incepand cu anul 2014 revista beneficiaza si de un site modern: http://bsi.bioterra.ro/.

An de an echipa editoriala si-a marit numarul de membri, reunind azi numeroase personalitati ale lumii stiintifice si academice din mai multe tari, devenind astfel un veritabil garant al valorii stiintifice.
 

Multumim tuturor colaboratorilor si cititorilor nostri, care prin sugestiile, aprecierile sau criticile lor, contribuie permanent la imbunatatirea calitatii revistei noastre.
 
Prof. univ. dr. ATUDOSIEI Nicole Livia,
Prorector cu relatiile internationale
  Conf. univ. dr. GALAN Catalin,
Prorector cu activitatea didactica